Ostukorv

Mozzarella in Carrozza ahjuversioon

Koostisained (4-le portsjonile):

  • 200 g mozzarella
  • 2 keskmise suurusega muna
  • Soola, maitse järgi
  • Musta pipart, maitse järgi
  • 8 viilu valget saia (pancarrè)
  • 50 g täispiima
  • Riivsaia, vajadusel

Valmistamine:

  1. Lõika ära saia viilude ääred ning kuivata mozzarella ja lõika see viiludeks. On oluline, et mozzarella oleks hästi kuiv, et see ei laseks küpsemise ajal vedelikku välja.
  2. Vahusta munad eraldi kausis, lisa veidi soola ja pipart.
  3. Võta üks saia viil ja aseta sellele mozzarella viilud, kata see teise saia viiluga nagu võileib.
  4. Kasta võileib piima sisse ja seejärel muna sisse, lõpuks paneerige riivsaias, hoolikalt katke saia pind ja ääred.
  5. Kata küpsetusplaat küpsetuspaberiga ja aseta sinna võileivad. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 15 minutit staatilises režiimis.
  6. Pärast küpsemist võta küpsetusplaat ahjust välja ja serveeri Mozzarella in Carrozza kuumana ja sulava juustuga.

Säilitamine:

Mozzarella in Carrozza on kõige parem tarbida kohe pärast valmistamist, et säiliks krõbedus. Külmutamist ei soovitata.

Nõuanded:

Tahad lisada oma ahjus tehtud Mozzarella in Carrozzale maitseväge? Lisa täidisesse mõned anšoovisefileed – need on vastupandamatud!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Gustus Trade OÜ

Priivaatsuspoliitika