Kirjeldus
Alce Nero speltapasta valmistatakse peamiselt keskmise või Dicocco speltaga, nn seetõttu, et see sisaldab tavaliselt 2 tuuma ühe spelta kohta. Külv toimub üldiselt sügisel, kuid külmematel mägipiirkondadel võib see hilineda hiliskevadeni.
Spelta koristus on hilisem kui teistel teraviljadel ja seda tehakse suve lõpus, pöörates erilist tähelepanu peksufaasile, et vältida vilja purunemist. Speltatera esmalt kooritakse ja transporditakse seejärel Alce Nero partnerile Molino De Vitale. Haljasalal, teravilja sideteedest eemal, muudab veski spelta mannaks, kasutades selleks arenenud tehnoloogiaid ja väikese kiirusega jahvatussilindreid, mis säilitavad võimalikult palju teravilja kvaliteeti.
Lõpuks liigub manna Trentino poole, kus Alpidest pärinev allikavesi kohtub Felicetti pastatootjate, samuti Alce Nero liikmete oskustega, andes elu 100% Itaalia mahepastale, mille on garanteerinud Alce Nero Groupi liikmed.
Arvustused
There are no reviews yet