Ostukorv

Nutella-krepid

Nutella-krepid on tõeline maius, millest on raske keelduda, olgu see siis lõunavahepala või südaöine suupiste! Siin on lihtne retsept, et saaksid neid kodus valmistada.

Koostisosad (14 kreppi, diameeter 18 cm):

  • 3 keskmist muna
  • 250 g nisujahu (tüüp 00)
  • 500 ml täispiima
  • 40 g võid (panni määrimiseks)
  • Nutella, 420 g
  • Tuhksuhkur (maitse järgi)

Valmistamine:

  1. Taigna valmistamine
    Sulata potis vaikselt või ja lase sellel jahtuda. Samal ajal klopi munad kõrgete servadega kausis lahti ja lisa piim. Sega, kuni tekib ühtlane mass. Lisa jahtunud või ning sega uuesti. Sõelu jahu kaussi ja sega energiliselt, kuni jahu on korralikult taignasse segatud. Kata kauss toidukilega ja lase taignal külmkapis seista vähemalt 30 minutit.
  2. Küpsetamine
    Kuumuta 18 cm läbimõõduga krepipann ja määri seda võiga. Vala pannile üks kulbitäis tainast, nii et see kataks ühtlaselt panni pinna. Küpseta kreppi keskmisel kuumusel umbes 1 minut, kuni servad hakkavad kergelt eralduma. Pööra krepipannil krepp ümber ja küpseta teist poolt veel 1 minut. Aseta valmis krepp taldrikule ja korda tegevust, kuni kogu tainas on kasutatud.
  3. Täidis ja serveerimine
    Tõsta iga krepi keskele umbes 30 g Nutellat ja määri see lusika tagaküljega ühtlaselt laiali. Voldi krepp esmalt pooleks ja siis veel kord pooleks, et moodustuks kolmnurk. Puista peale tuhksuhkrut ja serveeri.

Säilitamine:

  • Taigna võib hoida õhukindlas anumas külmkapis kuni 12 tundi.
  • Küpsetatud kreppe võib külmutada, asetades nende vahele küpsetuspaberi lehti. Vajadusel saad kreppide arvu vastavalt sulatada ja üles soojendada.
Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

© Gustus Trade OÜ

Priivaatsuspoliitika