Maitse filosoofia
Usume, et pasta on osa Itaalia kultuurist. Seepärast austame itaallaste armastust hea toidu vastu, suuri piirkondlikke traditsioone ja väikeste kohalike tootjate suurepäraseid tooteid. Aeglane töötlemine, ainulaadne meetod, loob unikaalse pasta, mis viib meid tagasi käsitöömeisterlikkuse juurde, kus iga detail saab hoolikat tähelepanu.
Rummo kare pastatahvel
See pasta hoiab kastme suurepäraselt kinni, tuues tänu karele pastatahvlile esile selle täiusliku maitse ja aroomi. Sinu kaste väärib head pastat.
Ületamatu nauding. Sertifitseeritud
Tänu ainulaadsele aeglasele töötlemismeetodile ja meie pasta-meistrite hoolele on Rummo pasta sertifitseeritud oma keetmiskindluse ja kasutatud kõva nisujahu kvaliteedi poolest. Tulemuseks on alati al dente pasta küpse nisu magusa aroomiga.
Legendaarne kvaliteet, sertifitseeritud aastast 1846
Valitud maailma parimate kokkade poolt.
Sorteerimine
Kontrolli oma omavalitsuse juhiseid
Paber (C/PAP 81) – Kott – Paberi sorteerimine
Plast (PP 5) – Silt – Plasti sorteerimine
Kasutamine
Keetmisaeg: 8 minutit
Müüginimetus
Kõvast nisust valmistatud pasta
Kaubamärk
RUMMO
Säilitamine
Säilita jahedas ja kuivas kohas.
Päritoluriik
Nisu päritolu: EL ja mitte-EL* *(Itaalia, Austraalia)
Toodetud Itaalias | Nisu kasvatamise riik: EL ja mitte-EL | Jahvatamise riik: Itaalia
Marian I. (toote omanik) –