Garofalo gluteenivabad lasanjeplaadid on valmis küpsetamiseks, küpsetusaeg vähemalt 25 minutit 180°C juures, või keeda neid vees 6 minutit ja seejärel küpseta ahjus vähemalt 20 minutit 180°C juures.
Kaubamärk
GAROFALO
Päritoluriik
Päritoluriik: Itaalia ja Austraalia | Jahvatamise riik: Itaalia
Koostisosad
Maisijahu (56%)
Riisijahu (21,5%)
Poolterariisijahu (19%)
Kartulitärklis
Stabilisaator: rasvhapete mono- ja diglütseriidid
Võib sisaldada soja.
Toitumisalane teave
| 100g kohta | Portsjoni kohta | % päevasest kogusest |
|---|
| Energiasisaldus | 1517 kJ / 358 kcal | 478 kJ / 114 kcal | 6% |
| Rasvad | 1.8g | 5.4g | 8% |
| millest küllastunud rasvad | 0.3g | 2.6g | 13% |
| Süsivesikud | 77g | 12.4g | 5% |
| millest suhkrud | 0.9g | 6.9g | 8% |
| Kiudained | 2.8g | 1.1g | 0% |
| Valk | 7g | 3.1g | 6% |
| Sool | 0.01g | 0.08g | 1% |
Arvustused
There are no reviews yet