Kirjeldus
Päritolu
Meie Gragnano pasta valmistamiseks kasutame ainult Itaalias kasvatatud kõva nisu.
Kasvatus
Seda kõva nisu kasvatatakse vaheldumisi kaunviljade ja ristõieliste kultuuridega, et parandada mulla orgaanilise aine sisaldust ja suurendada selle viljakust.
Töötlemine
Pasta valmistamise protsess kestab 3 kuni 4 päeva. Aeglane tootmisprotsess on saladus, mis tagab vastupidavama pasta, mis säilitab keetmisel paremini oma kuju. Tainast töötlevad masinad püüavad jäljendada käte tööd. Tainas vormitakse pronksvormides, mis määravad pasta kuju. Vormid on ainult pronksist, sest see materjal muudab pasta poorsemaks ja karedamaks, mis sobib paremini kastmete imamiseks ja nende hoidmiseks. Kuivatamine on tootmisprotsessi kõige tehnoloogiliselt keerulisem etapp. See toimub staatilistes kambrites, järgides traditsioonilist meetodit: pasta kuivatatakse madalatel temperatuuridel, alla 50°C, umbes 50 tunni jooksul. Pärast kuivatamist stabiliseeritakse pasta toatemperatuuril umbes 12 tundi. Seejärel pakendatakse pasta 24 tunni jooksul pärast valmistamist.
100% Itaalia
Pakend – Paber – C/PAP 81 Sortimisjäätmed, kontrolli oma omavalitsuse juhiseid
Kasutamine
100 g pasta keetmisjuhised:
Keetmisaeg: 10 minutit
Keeda 9 minutit ja seejärel maitse, et määrata õige küpsusaste.
Müügikohustuslik nimetus:
Mahe kõva nisu manna pasta
Kaubamärk:
ALCE NERO
Säilitamine:
Hoida jahedas ja kuivas kohas
Päritoluriik:
100% Itaalia kõva nisu | Nisu kasvatamise riik: Itaalia | Jahvatamise riik: Itaalia
Itaalia / Itaalia toode
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.