Kirjeldus
Päritolu
Meie Gragnano pasta valmistamiseks kasutame ainult Itaalias kasvatatud kõva nisu.
Kasvatus
Seda kõva nisu kasvatatakse vaheldumisi kaunviljade ja ristõieliste kultuuridega, et parandada mulla orgaanilise aine sisaldust ja suurendada selle viljakust.
Töötlemine
Pasta valmistamise protsess kestab 3 kuni 4 päeva. Selle aeglus on saladus, mis tagab vastupidavama pasta, mis säilitab paremini keetmisel oma kuju. Tainast töötlevad masinad, mis püüavad jäljendada käte tööd. Tainas vormitakse pronksist vormides, mis määravad pasta kuju. Vormid on ainult pronksist, sest see materjal muudab pasta poorsemaks ja karedamaks, mis võimaldab paremini kastmeid imada ja neid hoida. Kuivatamine on tootmisprotsessi kõige tehnoloogiliselt keerulisem etapp. See toimub staatilistes kambrites, kus järgime traditsioonilisi meetodeid: pasta kuivatatakse madalatel temperatuuridel, alla 50°C, umbes 50 tunni jooksul. Pärast kuivatamist stabiliseeritakse pasta toatemperatuuril umbes 12 tundi. Seejärel pakendatakse see 24 tunni jooksul pärast valmistamist.
100% Itaalia
Pakend – Paber – C/PAP 81 Sortimisjäätmed, kontrolli oma omavalitsuse juhiseid
Kasutamine
100 g pasta keetmisjuhised:
Keetmisaeg 13 minutit.
Keeda 12 minutit ja seejärel maitse, et määrata õige küpsusaste.
Kaubamärk:
ALCE NERO
Säilitamine:
Hoida jahedas ja kuivas kohas
Päritoluriik:
100% Itaalia kõva nisu | Nisu kasvatamise riik: Itaalia | Jahvatamise riik: Itaalia
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.