Confettura extra di Fichi di Puglia 350 g

350 g

13,11  / kg

4,59 

Laos

Miks tellida Gustusest?

Kirjeldus

Gustus pakub sulle kogu puuvilja värskuse ja maitse ühes purgis. Kuidas? Puglia Sapori & Dintorni ekstra viigimarjakonfituuri kaudu, saadaval veebis 350-grammistes pakendites!

Naudi kohaliku toote magusust ja ehtsust igal ajal, et muuta hommikusöök või iga paus eriliseks.

Sapori & Dintorni tootesari on loodud pakkuma tarbijatele tüüpilisi tooteid Itaalia regioonidest, valmistatud sertifitseeritud ja kvaliteetsetest toorainetest. Näiteks on selle moosi jaoks kasutatud puuviljad korjatud Puglia kuumadelt maadelt.

Gustuse ekstra viigimarjakonfituur ei sisalda gluteeni ning on valmistatud ainult viigimarjadest, suhkrust ja pektinist. Kõrge puuvilja protsent tagab hea tiheduse ja maitse, mis meeldib kõigile moosihuvilistele, eriti neile, kes armastavad ebatavalisi maitseid.

Kasutage seda röstsaia peal hommikusöögiks – see on täiuslik viis päeva alustamiseks! Ekstra viigimarjamoe toob sulle selle ainulaadse maitse, mis tõstab tuju ja annab energiat tööle minemiseks! See meeldib ka noortele oma magususe ja erilise maitse tõttu. Kasuta seda brioche’i või croissanti täitmiseks, et muuta kodused pannkoogid maitsvamaks või täida sellega küpsetatud kook, mida pakud pereliikmetele ja külalistele: see on ideaalne ka magusaks ja ehtsaks vahepalaks!

Gustuse Puglia ekstra viigimarjakonfituur sobib hästi ka soolaste toitudega. Proovi selle harmooniat juustudega, näiteks pecorino või hästi küpsenud koobasjuustuga: magusa moosi ja juustu tugeva ja maitsva noodiga kooslus vallutab sind kindlasti!

Koostisosad

Koostisosad:

Viigimarjad, suhkur, gelaator: pektiin, puuviljad kasutatud.

Toitumisalane teave

100g kohta
Energiasisaldus1023 kJ / 241 kcal
Rasvad0.1g
millest küllastunud rasvad0g
Süsivesikud58g
millest suhkrud46g
Kiudained2.9g
Valk0.6g
Sool0.04g

Lisainfo

kaal (g)

350

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Confettura extra di Fichi di Puglia 350 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga