Mahetoodang Label

alce nero tomatipüree – öko – 500 g

500 g

7,98  / kg

3,99 

Laos

Miks tellida Gustusest?

Kirjeldus

Alce Nero Passata di Pomodoro 500 g on saadaval Gustuse e-poes soodsa hinnaga. Kasuta võimalust!

Autentne, täidlane ja lõhnav, Alce Nero bioloogiline Itaalia tomatikaste sobib ideaalselt iga pasta tüübi juurde ja on ideaalne koostisosa paljude soolaste roogade valmistamiseks. Täiuslik, et tuua rõõmu ja maitset sinu lauapeale, sellel on maitsev ja intensiivne aroom.

Valmistatud bioloogilistest tomatitest ja rangelt valitud toorainetest, on Alce Nero tomatikaste madala soolasisaldusega ja Brixi kraad (mõõtühik, mida kasutatakse magususe taseme väljendamiseks) jääb vahemikku 8-9.

Meie veebipoes müügil olevate valmis kastmete seas ei saanud Alce Nero bioloogiline Itaalia tomatikaste kindlasti puududa. Kas see võib puududa sinu sahvrist ja pärast avamist külmkapist?! Emilia-Romagna põllumajandusettevõtetest pärinevad tomatid on korjatud, töödeldud ja klaaspurkidesse pakendatud, et säilitada maitsed, lõhnad ja toiteväärtused.

Kiireks ja maitsvaks lõunaks, pühapäevaseks pere koosolekuks, sõprade kokkutulekuks, rõõmsaks õhtusöögiks teleka ees mängu vaatamise ajal, kamuti pastade maitsestamiseks, paljude retseptide täiendamiseks… ja veel, lihapallide, lihtsa risoto, hautatud kalmaaride, baklažaaniparmigiana, bruschettade, koduse pizza jaoks… saad kindlasti loota Alce Nero bioloogilise tomatikaste maitsele ja kvaliteedile.

Koostisosad

Orgaaniline tomat.

Toitumisalane teave

100g kohta
Energiasisaldus139 kJ / 33 kcal
Rasvad0g
millest küllastunud rasvad0g
Süsivesikud5.3g
millest suhkrud4.4g
Kiudained2.7g
Valk1.7g
Sool0g

Lisainfo

kaal (g)

500

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “alce nero tomatipüree – öko – 500 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga